MAX ХОСТИНГ - Премиум хостинг услуги

шаблоны joomla

Квалитетни хостинг услуги

Квалитетни хостинг услугиMax хостинг нуди хостинг на најквалитетни светски сервери.

Датацентрите во кои се наоѓаат нашите сервери се најголемите во светот - SAVVIS, EQUINIX, iADVANTAGE, DALLAS.

СЕГА може да одберете и сервер во Македонија, кој се наоѓа во Скопје ! Побарајте промотивна цена !

Регистрација на домени

Регистрација на домениМАХ Хостинг ви нуди можност да регистрирате домен во Македонија и надвор. Во овој момент најактуелни се .eu, .me, .tv домените.

Сега имате можност по многу ниски цени да го регистрирате името на Вашата компанија на интернет.
Вашето име нека биде само ваше. РЕГИСТРИРАЈТЕ ВЕДНАШ

Врвна класа на сервери

Врвна класа на сервери Една од главните карактеристики на нашите сервери е оптимизираноста. Со тоа се обезбедува квалитетен приказ на сајтовите, но и достапност од 99,99%. Во моментот употребуваме сервери со следните спецификации

2xQuad-core Xeon CPUs, 24 GB ECC DDR3 RAM, RAID 1 arrays, hot-swap HDDs, BRAND NAME сервери како HP и DELL

Достапни цени

Достапни цени Цените на нашите хостинг услуги се прилагодени на потребите на сите компании во Македонија. Почнувајќи од само 1000 денари годишно, па се до 6200 денари.

Покрај ова нашата компанија може да креира и уникатен пакет за Вашата компанија доколку нашите пакети не се соодветни на потребите. РЕГИСТРИРАЈТЕ ВЕДНАШ ВАШ ДОМЕН

Максимално безбедни сервери

Максимално безбедни сервери Користиме врвна заштита на серверите од напади, пробивање на лозинки и емаил пораки. На барање на клиентите можеме да овозможиме и редовен backup на податоците.

Поради високиот степен на зашитита понекогаш и самите клиенти се блокирани од нашите сервери. ПОБАРАЈТЕ СОВЕТ

halkbanka

marnet2 marnet-pravilnik1 marnet--reg
ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА СИТЕ РЕГИСТРИРАНИ ДОМЕНИ ПОЧНУВАЈЌИ ОД 01.04.2014 ЌЕ БИДЕ ПОТРЕБНО ДА БИДАТ ПРЕРЕГИСТРИРАНИ СОГЛАСНО НОВИОТ ПРАВИЛНИК НА МАРНЕТ.
ОВАА ПРОЦЕДУРА ЌЕ БИДЕ СПРОВЕДЕНА ВО ТЕКОТ НА ЕДНА ГОДИНА СО ЦЕЛ АЖУРИРАЊЕ НА СИТЕ ПОДАТОЦИ КОИ ПОСТОЈАТ ЗА .мк ДОМЕНИТЕ:
ИСТОТАКА СИТЕ КОМПАНИИ ЌЕ ИМААТ МОЖНОСТ ДА ИЗБЕРАТ ЕДЕН ОД ОФИЦИЈАЛНИТЕ РЕГИСТРАРИ
ДОКОЛКУ САКАТЕ ТОА ДА БИДЕМЕ НИЕ, ЌЕ БИДЕ ПОТРЕБНО ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ И ДА ГО ПОПОЛНИТЕ БАРАЊЕТО ОД СЛЕДНИОТ ..:: ЛИНК ::..

 
Хостинг услуги почнувајќи од

* 250 МБ 500MB простор
* 10 GB сообраќај
*  5 email адреси
*  Cpanel - контролен панел
*  24/7 поддршка преку email
*  99.99% достапни сервери
*  телефонска поддршка во работни
денови

 


RESELLER хостинг услуги почнувајќи од

50GB простор
500 GB сообраќај
неограничен број домени
Cpanel / WHM 
Master reseller
WHMCS систем за наплата*
24/7 поддршка преку email
99.99% достапни сервери


VPS почнувајќи од

100GB простор
неограничен сообраќај
бесплатен Cpanel / WHM
100Mbit порта
SOLUS VM/CentOS 5
телефонска поддршка во работни
денови

Facebook

Најнови информации