fbpx
  Login

Бизнис хостинг пакети

Покрај овие пакети, во можност сме да понудиме и корпоративни хостинг пакети, проверете

Годишномесечно
Заштеди 10%
B1 пакет
годишно
месечно
4700 ден.470 денари
мал бизнис
хостирање на 1 домен
10GB хостинг простор
500GB сообраќај
SSL сертификат
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
Квалитетна поддршка
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 200% (2 јадра)
макс. 2048 MB (2GB) - Физичка меморија
max 500,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
max 500 NPROC limits
Редовен backup
1 Неделно - се чуваат 4 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај
B2 пакет
годишно
месечно
5900 ден.590 денари
популарен
хостирање на 1 домени
20GB хостинг простор
500GB сообраќај
SSL сертификат
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
Квалитетна поддршка
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 200% (2 јадра)
макс. 2048 MB (2GB) - Физичка меморија
max 550,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
max 500 NPROC limits
Редовен backup
1 Неделно - се чуваат 4 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај
B3 пакет
годишно
месечно
7900 ден.790 денари
најдобар избор
хостирање на 1 домен
30GB хостинг простор
500GB сообраќај
SSL сертификат
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
Квалитетна поддршка
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 300% (3 јадра)
макс. 3072 MB (3GB) - Физичка меморија
max 550,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
max 1000 NPROC limits
Редовен backup
1 Неделно - се чуваат 4 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај
B4 пакет
годишно
месечно
14990 ден.1499 денари
БИЗНИС
хостирање на 1 домени
50GB хостинг простор
1000GB сообраќај
SSL сертификат
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
Квалитетна поддршка
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 300% (3 јадра)
макс. 3072 MB (3GB) - Физичка меморија
max 600,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
max 1000 NPROC limits
Редовен backup
1 Неделно - се чуваат 4 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај

Инсталација на повеќе од 300 скрипти само со еден клик