fbpx
  Login

Виртуелни сервери со SSD дискови

Виртуелните сервери се наменети за компании кои имаат потреба од сопствен сервер, со помали перформанси, како и по достапна цена

VPS 1 сервер

ден.1200.00/Месечно

14000    денари / ГОДИШНО

 • 4 vCPU
 • 8GB RAM
 • 200GB SSD
 • неограничен сообраќај
 • 1 IP адреса
 • root пристап
 • Reverse DNS

VPS 2 сервер

ден.2000.00/Месечно

20000    денари / ГОДИШНО

 • 6 vCPU
 • 16GB RAM
 • 400GB SSD
 • неограничен сообраќај
 • 1 IP адреса
 • root пристап
 • Reverse DNS

VPS 3 сервер

ден.2900.00/Месечно

34000    денари / ГОДИШНО

 • 8 vCPU
 • 30GB RAM
 • 800GB SSD
 • неограничен сообраќај
 • 1 IP адреса
 • root пристап
 • Reverse DNS

VPS 4 сервер

ден.3700.00/Месечно

44000    денари / ГОДИШНО

 • 10 vCPU сообраќај
 • 60GB RAM
 • 1600GB SSD
 • неограничен сообраќај
 • 1 IP адреса
 • root пристап
 • Reverse DNS

Инсталација на повеќе од 300 скрипти само со еден клик