fbpx
  Login

ПРОНАЈДИ ГО ТВОЈОТ ДОМЕН Голем избор на мк домени, сепак секој ден се закупуваат нови. Нови екстензии. Одлични цени. Регистрирај веднаш !

Лесно проверка на достапоност на домен

Домен во ваша сопственост

Хостинг пакети по ваша мерка

Број 1 антиспам заштита во Македонија

Промена на DNS преку email

Закуп на домен до 10 години

Проверете дали имаме нови екстензии

Бесплатна емаил поддршка

ЧПП - Имате прашање? Ние имаме одговор!

ОФИЦИЈАЛЕН Регистрар

МАКС ХОСТИНГ е овластен регистрар на .мк и .мкд домените и е еден од најдобрите во Македонија. Нудиме 100% ваша сопственост на доменитеи гарантираме безбедност на вашите домени.

Кои се цените за регистрација?

Ценовникот за регистрација и продолжување на .мк домени може да го погледнете подоле на оваа страна.

Што треба да знам за регистрација на домен?

Пред да регистрирате домен, ве молиме да го прочитате правилникот за регитрација на домени на овој линк.

Како да трансферирам домен кај вас ?

Потребно е да обезбедите ЕПП код од претходнит регистрар и заедно со името на доменот да ни ги пратите на емаил info@maxhosting.mk

Како да направам промена на ДНС?

Макс ХОСТИНГ не нуди промена на ДНС online. Затоа е потребно да испратите email од една од адресите (регистрант, административен или технички контакт) на нашата адреса info@maxhosting.mk со податоци за новите ДНС сервери и време кога да се направи измената.

Како се прави промена на РЕГИСТРАНТ?

Потребно е да го симнете нашиот формулар на следниот линк и да биде пополнет од
1. Стариот регистрант, со обележан опција Промена на регистрант, поплнети сите податоци и полето назив на новиот регистрант со даночен број.
2. Новиот регистрант, со опција регистрација на домен и сите податоци. Двата документи потребно е да бидат со печат и потпис и пратени на наша адреса.

Цената за промена на регистрант е 1000 денари / домен

Како да регистрирам домен

Макс ХОСТИНГ не нуди online регистрација на домен. Нарачка и плаќање може да направите на нашиот систем, и откако ќе направите плаќање, по проверка на податоците МАКС ХОСТИНГ ќе направи регистрација на доменот. Барање за регистрација може да најдете на следниот ..::линк::..

Поддршка за клиентите

МАКС ХОСТИНГ нуди поддршка за своите клиенти преку email и преку телефон во работни денови од 9-17 часот

Цените за операции со македонсите домени

.mk, .com.mk, .inf.mk, .org.mk, .net.mk и .мкд (кириличните домени)

 

ПЕРИОД 1 ГОДИНА 2 ГОДИНИ 3 ГОДИНИ 4 ГОДИНИ 5 ГОДИНИ 6 ГОДИНИ 7 ГОДИНИ 8 ГОДИНИ 9 ГОДИНИ 10 ГОДИНИ
РЕГИСТРАЦИЈА

900

денари

1500

денари

2100

денари

2650

денари

3250

денари

3750

денари

4200

денари

4650

денари

5050

денари

5400

денари
ОБНОВА

700

денари

1350

денари

1950

денари

2500

денари

3100

денари

3600

денари

4100

денари

4500

денари

4900

денари

5200

денари

Трансфер на домен од друг регистрар не се наплаќа !