fbpx
  Login
#1 WordPress хостинг

#1 WordPress хостинг

WordPress хостинг пакетите се наменети за портали со посетеност од над 100 000 посети месечно. Серверите на кои ги хостираме овие портали се специјално дизајнирани за оваа намена. Користиме SSD дискови, максимална процесорска моќ како и cPANEL кориснички панел. Наш предлог е да побарате 7 дневен тест период во кој ќе се уверите зошто сме најдобри. Ние ќе се потрудиме да ги имате најдобрите услови бидејќи сме #1 хостинг компанија во Македонија.