fbpx
  Login

Classic хостинг пакети

Покрај овие пакети, во можност сме да понудиме и бизнис хостинг пакети, проверете

A1 пакет
годишно
1,000 денaри
за физички лица
хостирање на 1 домен
1000MB хостинг простор
20GB сообраќај
SSL сертификат
5 Паркирани домени
5 E-Mail адреси
5 MySQL бази
5 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 100% (1 јадро)
1024 MB (1GB) - Физичка меморија
max 350,000 file (inodes)
max 100 Entry processes
Редовен backup : 1 Месечно
се чуваат 3 копии
НарачајНарачај
A2 пакет
годишно
1,600 ден.
популарен
хостирање на 2 домени
1500MB хостинг простор
50GB сообраќај
SSL сертификат
5 Паркирани домени
10 E-Mail адреса
10 MySQL бази
5 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 100% (1 јадро)
1024 MB (1GB) - Физичка меморија
max 350,000 file (inodes)
max 100 Entry processes
Редовен backup : 1 Месечно
се чуваат 3 копии
НарачајНарачај
A3 пакет
годишно
2,600 ден.
најдобар избор
хостирање на 3 домен
3000MB хостинг простор
100GB сообраќај
SSL сертификат
5 Паркирани домени
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
10 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 200% (2 јадра)
2048 MB (2GB) - Физичка меморија
max 450,000 file (inodes)
max 100 Entry processes
Редовен backup : 1 Месечно
се чуваат 3 копии
НарачајНарачај
A4 пакет
годишно
3,990 ден.
БИЗНИС
хостирање на 5 домени
5000MB хостинг простор
500GB сообраќај
SSL сертификат
5 Паркирани домени
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 200% (2 јадро)
2048 MB (2GB) - Физичка меморија
max 450,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
Редовен backup : 1 Месечно
се чуваат 3 копии
НарачајНарачај

Инсталација на повеќе од 300 скрипти само со еден клик