fbpx
  Login

Корпоративни пакети

Корпоративните пакети се наменети за компании кои имаат потреба од голем простор, најчесто за email комуникација, складирање на податоци кои се важни за работата или поголем веб сајт.
Важно е да се напомене дека нашата компанија нуди антиспам зашитита за сите хостинг пакети, со што успеваме 90% од спам пораките да бидат филтрирани.
МЕСЕЧНОГОДИШНО
Заштеди 10%
C1 пакет
МЕСЕЧНО
ГОДИШНО
3,100 ден.31,000 ден.
100 GB
хостирање на 10 домен
100GB хостинг простор
5000GB сообраќај
SSL сертификат
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
Квалитетна поддршка
WebMail
Број 1 Антиспам заштита
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 400% (4 јадра)
макс. 3072 MB (3GB) - Физичка меморија
max 600,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
max 1000 NPROC limits
Редовен backup
1 Неделно - се чуваат 4 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај
C2 пакет
МЕСЕЧНО
ГОДИШНО
4,500 ден.45,000 ден.
150 GB
хостирање на 10 домен
150GB хостинг простор
10ТB сообраќај
SSL сертификат
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
Квалитетна поддршка
WebMail
Број 1 Антиспам заштита
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 400% (4 јадра)
макс. 3072 MB (3GB) - Физичка меморија
max 650,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
max 1000 NPROC limits
Редовен backup
1 Неделно - се чуваат 4 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај
C3 пакет
МЕСЕЧНО
ГОДИШНО
6,900 ден.69,000 ден.
200 GB
хостирање на 15 домен
200GB хостинг простор
15ТB сообраќај
SSL сертификат
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
Квалитетна поддршка
WebMail
Број 1 Антиспам заштита
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 400% (4 јадра)
макс. 4096MB (4GB) - Физичка меморија
max 750,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
max 1000 NPROC limits
Редовен backup
1 Неделно - се чуваат 4 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај
C4 пакет
МЕСЕЧНО
ГОДИШНО
8,900 ден.89,000 ден.
најголем простор во МК
хостирање на 15 домен
250GB хостинг простор
20ТB сообраќај
SSL сертификат
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
Квалитетна поддршка
WebMail
Број 1 Антиспам заштита
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 400% (4 јадра)
макс. 4096MB (4GB) - Физичка меморија
max 800,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
max 1000 NPROC limits
Редовен backup
1 Неделно - се чуваат 4 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај

Инсталација на повеќе од 300 скрипти само со еден клик