Хостинг услуги

Хостинг пакет - А 1
 • 1GB Веб простор
 • 50GB Вклучен сообраќај
 • 1 Макс. FTP Акаунти
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - B 1

1000Email Адреси

 • 10GB Веб простор
 • 500GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - C 1

1000Email Адреси

 • 100GB Веб простор
 • 5000GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - C 2

1000Email Адреси

 • 150GB Веб простор
 • 10TB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - C 3

1000Email Адреси

 • 200GB Веб простор
 • 15TB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - C 4

1000Email Адреси

 • 250GB Веб простор
 • 20TB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - B 2

1000Email Адреси

 • 20GB Веб простор
 • 500GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - B 3

1000Email Адреси

 • 30GB Веб простор
 • 500GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - B 4

1000Email Адреси

 • 50GB Веб простор
 • 500GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - А 2
 • 1536MB Веб простор
 • 100GB Вклучен сообраќај
 • 3 Макс. FTP Акаунти
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 2 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - А 3
 • 3072MB Веб простор
 • 150GB Вклучен сообраќај
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 3 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - А 4
 • 5GB Веб простор
 • 300GB Вклучен сообраќај
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 5 домени Можност за хостирање на