Корпоративни хостинг пакети

Хостинг пакет - C 1

1000Email Адреси

 • 100GB Веб простор
 • 5000GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - C 2

1000Email Адреси

 • 150GB Веб простор
 • 10TB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - C 3

1000Email Адреси

 • 200GB Веб простор
 • 15TB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - C 4

1000Email Адреси

 • 250GB Веб простор
 • 20TB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на