Категории на прашања

cPanel (3)

Упатства за користење

Email (3)

Информации околу креирање и администрирање на емаил

Популарни прашања

 ÐšÐ°ÐºÐ¾ да креирам e-mail адреса?

За да креирате e-mail за било кој домен од вашиот...

  Како да ја променам лозинката за најава во cPanel акаунтот?

Сега ќе претпоставиме дека веќе сте најавени во...

 Ð—ошто не можам да праќам мејлови?

Постојат повеќе причини доколку не можете да...

 Ð”али вашите хостинг планови поддржуваат IMAP?

IMAP протоколот е овозможен за сите хостинг планови на...

 ÐšÐ°ÐºÐ¾ да пристапам до cPanel (контролниот панел)?

  За да пристапите до контролниот панелот (cPanel) може...