Хостинг пакети за мали компании

Хостинг пакет - А 1
 • 1GB Веб простор
 • 50GB Вклучен сообраќај
 • 1 Макс. FTP Акаунти
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - А 2
 • 1536MB Веб простор
 • 100GB Вклучен сообраќај
 • 3 Макс. FTP Акаунти
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 2 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - А 3
 • 3072MB Веб простор
 • 150GB Вклучен сообраќај
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 3 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - А 4
 • 5GB Веб простор
 • 300GB Вклучен сообраќај
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 5 домени Можност за хостирање на