Бизнис хостинг пакети

Хостинг пакет - B 1

1000Email Адреси

 • 10GB Веб простор
 • 500GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - B 2

1000Email Адреси

 • 20GB Веб простор
 • 500GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - B 3

1000Email Адреси

 • 30GB Веб простор
 • 500GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - B 4

1000Email Адреси

 • 50GB Веб простор
 • 500GB Вклучен сообраќај
 • 1 домени Можност за хостирање на