fbpx
  Login

Linux хостинг пакети Покрај овие пакети, во можност сме да понудиме и бизнис хостинг пакети, проверете

SMALL пакет

ден.83.33/Месечно

1000    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 1 домен
 • 1000MB хостинг простор
 • 20GB сообраќај
 • 1 E-Mail адреса
 • 5 MySQL бази
 • 5 поддомени
 • Квалитетна поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * месечните цени се само
 • илустративно дадени
 • *ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

MEDIUM пакет

ден.133.33/Месечно

1600    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 2 домени
 • 1500MB хостинг простор
 • 50GB сообраќај
 • 10 E-Mail адреса
 • 10 MySQL бази
 • 5 поддомени
 • Квалитетна поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * месечните цени се само
 • илустративно дадени
 • *ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

LARGE пакет

ден.216.66/Месечно

2600    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 3 домен
 • 3000MB хостинг простор
 • 100GB сообраќај
 • 1000 E-Mail адреса
 • 15 MySQL бази
 • 10 поддомени
 • Квалитетна поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * месечните цени се само
 • илустративно дадени
 • *ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

BIZ пакет

ден.332.50/Месечно

3990    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 5 домени
 • 5000MB хостинг простор
 • 150GB сообраќај
 • 1000 E-Mail адреса
 • 15 MySQL бази
 • 15 поддомени
 • Квалитетна поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * месечните цени се само
 • илустративно дадени
 • *ПРЕМИУМ ПОДДРШКА

PHP 7.2 | OPcache

post not found

Add New Item