fbpx
  Login

Classic хостинг пакети

Покрај овие пакети, во можност сме да понудиме и бизнис хостинг пакети, проверете

R1 пакет

ден.999.00/Месечно

9990    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 20 домени
 • 50GB хостинг простор
 • 5000GB сообраќај
 • неограничено E-Mail адреси
 • неограничено MySQL бази
 • Поддршка за ваши клиенти
 • WebMail
 • overselling не е дозволен

R2 пакет

ден.1600.00/Месечно

16000    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 35 домени
 • 75GB хостинг простор
 • 7500GB сообраќај
 • неограничено E-Mail адреси
 • неограничено MySQL бази
 • Поддршка за ваши клиенти
 • WebMail
 • overselling не е дозволен

R3 пакет

ден.2600.00/Месечно

26000    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 50 домени
 • 100GB хостинг простор
 • 10000GB сообраќај
 • неограничено E-Mail адреси
 • неограничено MySQL бази
 • Поддршка за ваши клиенти
 • WebMail
 • overselling не е дозволен

R4 пакет

ден.3900.00/Месечно

39000    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 100 домени
 • 100GB хостинг простор
 • 10000GB сообраќај
 • неограничено E-Mail адреси
 • неограничено MySQL бази
 • Поддршка за ваши клиенти
 • WebMail
 • overselling не е дозволен

Инсталација на повеќе од 300 скрипти само со еден клик