fbpx
  Login

SMALL пакет

ден.83.33/Месечно

1000    денари / ГОДИШНО

 • хостирање на 1 домен
 • 1000MB хостинг простор
 • 20GB сообраќај
 • 1 E-Mail адреса
 • 5 MySQL бази
 • 5 поддомени
 • Квалитетна поддршка
 • WebMail
 • cPanel® 68
 • * месечните цени се само
 • илустративно дадени
 • *ПРЕМИУМ ПОДДРШКА