fbpx
  Login

WordPress пакети

Иако сите наши хостинг пакети имаат можност за прикажување на WordPress сепак овие пакети се наменети за сајтови кои бараат повеќе динамика од обичните корпоративни сајтови. На пример портали или онлајн продавници. Доколку имате прашања со задоволство ќе ви одговориме
WP1 пакет
МЕСЕЧНО
1,900 ден.
6 јадра и 6GB RAM
хостирање на 1 домен
20GB хостинг простор
5000GB сообраќај
1000 E-Mail адреса
5 MySQL бази
5 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина
макс. 600% (6 јадра)
макс. 6GB - Физичка меморија
max 100,000 file (inodes)
max 300 Entry processes
max 3000 NPROC limits
Редовен backup
1 Дневно се чуваат 3 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај
WP2 пакет
МЕСЕЧНО
2,900 ден.
6 јадра и 8GB RAM
хостирање на 1 домен
40GB хостинг простор
5000GB сообраќај
1000 E-Mail адреса
5 MySQL бази
5 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина
макс. 600% (6 јадра)
макс. 8GB - Физичка меморија
max 100,000 file (inodes)
max 300 Entry processes
max 3000 NPROC limits
Редовен backup
1 Дневно се чуваат 3 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај
WP3 пакет
МЕСЕЧНО
5,900 ден.
8 јадра и 8GB RAM
хостирање на 1 домен
100GB хостинг простор
5000GB сообраќај
1000 E-Mail адреса
5 MySQL бази
5 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина
макс. 800% (8 јадра)
макс. 8GB - Физичка меморија
max 100,000 file (inodes)
max 300 Entry processes
max 3000 NPROC limits
Редовен backup
1 Дневно се чуваат 3 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај
WP4 пакет
МЕСЕЧНО
9,900 ден.
8 јадра и 12GB RAM
хостирање на 1 домен
200GB хостинг простор
5000GB сообраќај
1000 E-Mail адреса
5 MySQL бази
5 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина
макс. 800% (8 јадра)
макс. 12GB - Физичка меморија
max 100,000 file (inodes)
max 500 Entry processes
max 5000 NPROC limits
Редовен backup
1 Дневно се чуваат 3 копии
* Месечниот бекап не вклучува ЕМАИЛ ПОРАКИ
НарачајНарачај

Инсталација на повеќе од 300 скрипти само со еден клик