fbpx
  Login

Хостинг и домени во Македонија. Покрај овие пакети, во можност сме да понудиме и бизнис хостинг пакети, проверете

A1 пакет
годишно
1,000 денaри
за физички лица
хостирање на 1 домен
1000MB хостинг простор
20GB сообраќај
SSL сертификат
5 Паркирани домени
5 E-Mail адреси
5 MySQL бази
5 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 100% (1 јадро)
1024 MB (1GB) - Физичка меморија
max 350,000 file (inodes)
max 100 Entry processes
Редовен backup : 1 Месечно
се чуваат 3 копии
НарачајНарачај
A2 пакет
годишно
1,600 ден.
популарен
хостирање на 2 домени
1500MB хостинг простор
50GB сообраќај
SSL сертификат
5 Паркирани домени
10 E-Mail адреса
10 MySQL бази
5 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 100% (1 јадро)
1024 MB (1GB) - Физичка меморија
max 350,000 file (inodes)
max 100 Entry processes
Редовен backup : 1 Месечно
се чуваат 3 копии
НарачајНарачај
A3 пакет
годишно
2,600 ден.
најдобар избор
хостирање на 3 домен
3000MB хостинг простор
100GB сообраќај
SSL сертификат
5 Паркирани домени
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
10 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 200% (2 јадра)
2048 MB (2GB) - Физичка меморија
max 450,000 file (inodes)
max 100 Entry processes
Редовен backup : 1 Месечно
се чуваат 3 копии
НарачајНарачај
A4 пакет
годишно
3,990 ден.
БИЗНИС
хостирање на 5 домени
5000MB хостинг простор
500GB сообраќај
SSL сертификат
5 Паркирани домени
1000 E-Mail адреса
15 MySQL бази
15 поддомени
WebMail
Контролен панел - cPanel®
Cloudlinux лимити
Процесорска брзина - макс. 200% (2 јадро)
2048 MB (2GB) - Физичка меморија
max 450,000 file (inodes)
max 200 Entry processes
Редовен backup : 1 Месечно
се чуваат 3 копии
НарачајНарачај

Зошто имаме најдобри хостинг услуги во Македонија?

Автоматски update

Системот прави update на вашите WordPress

Antispam

Користиме напредна технологија за заштита од спам пораки

Антивирусна зашитата

Единсвени во Македонија користиме заштита од малициозни скрипти

Неделен бекап

Чуваме две неделни копии за да го заштитиме вашиот сајт на offline сервер.

Email подддршка

Квалитетна поддршка преку email!

Cloud Linux

Оперативен систем кој е најнапреден во овој момент.

SSD дискови

Користиме SSD дискови за да ја обезбедиме брзината која е потребна.

Најголем избор на пакети во Македонија

Нудиме најголем избор на хостинг пакети !.

30 Дена тест период

Овозможуваме 30 дена тест период за да се уверите во квалитетот.

Имате прашање ?

Што e веб хостинг?

Веб хостинг (English: Web Hosting) претствува простор каде што вашата веб страна функционира. Покрај ова хостингот се користи и како простор каде што доаѓа вашата електронска пошта. Практично хостингот е во реалноста е канцеларија на вашата компанија за која плаќате кирија. Просторот слично како канцеларијата има своја големина и според тоа најчесто се одредува и цената.

Што е домен ?

Домен претставува името кое е карактеристично за секој веб сајт, практично како и името на една компанија. Со оглед на фактот дека купувањето на домените е релативно ефтино и лесно, многу од домените се зафатени особено некои со атрактивни имиња како:
bitcoin.mk, domino.mk, stb.mk, stomatolog.mk,…

Доколку Вие сакате да регистрирате домен, тоа можете да го направите преку нас.

Дали имате поддршка по телефон ?

Нашата компанија има поддршка преку телефон во работното време од 8-20h, но секако доколку имате прашања кои не се толку итни, може да се обратите на нашата email aдреса : support@maxhosting.mk

Дали користите cPANEL ?

Сите наши сервери користат cPANEL како еден од најдобрите и најлесните контролни панели за хостинг услуги. Преку оваа алатка вие имате пристап до сите услуги кои ги нуди овој контролен панел без ограничувања.

Инсталација на повеќе од 300 скрипти само со еден клик